4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Hurşit Tolon adliyeye sevk edildi

"Ergenekon" soruşturması gözaltında
tutulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon adliyeye sevk edildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Tolon, saat 08.40 sıralarında adliyeye sevk edildi.

MUSTAFA BALBAY'IN TUTUKLANMASI İSTENİYOR

- "Ergenekon" soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen kişilerden 6’sı, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesinde, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcıları tarafından ifadeleri alınan emekli Tümamiral İlker Güven, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Osman Gürbüz, Durmuş Ali Özoğlu, Kemal Aydın ve Neriman Aydın, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Adliyede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kemal Aydın ile Neriman Aydın, tedavilerinin ardından mahkemeye çıkarılacak.

GÖZALTINDAN HASTANEYE

"Ergenekon" soruşturması kapsamında sevk edildikleri adliyede savcılık sorgularının ardından rahatsızlanan Kemal Aydın ile Neriman Aydın, hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesinde, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarına ifade veren Kemal Aydın ile Neriman Aydın, sorgularının tamamlanmasının ardından rahatsızlandı.

Adliyeye çağrılan ambulanstaki sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan Kemal ve Neriman Aydın, daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kemal Aydın ile sedyeyle hastaneye alınan Neriman Aydın’ın sağlık durumlarının ciddi olmadığı ve hastanede gerekli tedavilerine başlandığı öğrenildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 09:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?