2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İ.B.Belediyespor son saniyede yenildi

Sivasspor, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u son saniyelerde bulduğu golle 2-1 mağlup etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maçın ilk yarısının bizim adımıza iyi geçmediğini düşünüyorum. Sivasspor, ilk yarıda anlamda bizden daha iyi bir performans sergiledi. Ama ikinci yarıda oyunda dengeyi sağladık, gol pozisyonları bulduk, uzatma dakikalarında beraberlik golünü yakaladık. Ama son saniyede de yediğimiz golle sahadan mağlup ayrıldık. Ben ikinci yarıdaki futbol için futbolcularımı kutluyorum. İkinci yarıda oynadığımız futbolu
önümüzdeki haftalarda genele yaymak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Hakemlerle ilgili konuşmayacağını kaydeden Avcı, "Hakemlerin değerlendirmesini spor basını ve taraftarların yapması gerekiyor. Sonuçta kaybettik. Kaybettiğimizde de şahısların veya hakemlerin arkasına sığınmanın hiçbir anlamı yok. Bir oyun oynandı ve biz bunu kaybettik. Önümüzdeki haftaya bakacağız" diye konuştu.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, olaylı geçen Trabzonspor maçının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldıkları 3 puanla morallerinin yerine geldiğini söyledi. İyi bir karşılaşma olduğunu dile getiren Uygun, "Takımda cezalı ve sakat olan futbolcularım vardı, ama kısıtlı kadromuzla onların yerine görev yapan arkadaşlar bugün hakikaten alınlarından öpülecek mücadele verdiler. Hiçbir şekilde fair-play'den şaşmadan, bireysel isteklerini sahaya yansıtan bir takım vardı sahada. Birçok gol
pozisyonuna girdik. Galip geldiğimiz için mutluyum. Bütün futbolcu kardeşlerimi tek tek kutluyorum" dedi.
Sahada üstün olan tarafın Sivasspor olduğunu söyleyen Uygun, "Her iki yarıda birçok gol pozisyonuna girdik. Sadece maçın son 20 dakikasında sıcak hava ve kaçırılan goller nedeniyle oyuncular ister istemez geriye çekildi. Aslında faul anlamında da rakibe avantajlar kullanıldı. Sahada üstün olan Sivasspor'du. Bugün Sivasspor taraftarı da futbolcu kardeşlerimden gurur duymuştur. Şahsen ben ve yönetim kurulumuz verilen mücadele ve oynanılan oyundan mutluyum" diye konuştu.
Sivassporlu futbolculardan Devran ise, Sivasspor forması altında çıktığı ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "İlk maçın heyecanıyla sahaya çıktık. 90 dakika süresince üstün olan takım bizdik. Çok gol pozisyonuna girmemize rağmen, bu pozisyonlarda beceriksizdik. Kazanmaya inanmıştık. 90. dakikada beraberlik golü yediğimizde de galip geleceğimize dair inancımızı kaybetmedik. Son dakikada gelen golle 2-1 galip ayrıldık ve bu nedenle mutluyum" dedi.
Sivasspor'un yeni transferlerinden Sedat ise, galibiyeti yarın doğum yapacak eşine hediye ederek, "Maçın ilk yarısına çok inançlı başladık. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. İlk yarıdaki baskılı oyun, ikinci yarıda biraz oyundan düşmemize neden oldu. Futbolun kaderi. Olması imkansız olsa bile beraberlik golünden sonra son saniyelerde de olsa ikinci golü atarak, galip geldik. Futbolda 3 puan almak önemli. Ben bu 3 puanı yarın doğum yapacak olan eşime ve çocuğuma hediye ediyorum" dedi.
Sivasspor'un yeni transferlerinden Abdurrahman da, alınan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her ne şartta olursa olsun bugün buradan 3 puanla ayrılmayı istiyorduk. Gerçekten çok iyi takımız ve güzel bir futbol sergiledik. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki yapacağımız maçlardan da en iyi skorlarla ayrılacağız. Ben de galibiyeti kardeşim dediğim Sedat'ın yarın doğum yapacak olan eşine armağan ediyorum" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ise maç sonrası açıklama yapmadılar.
İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 01:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?