3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İBB çalışanları bilgilerini yarıştırdı

İletişim, Sosyal, Kültürel Organizasyon Kurulu'nun (İSKOK), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanları arasında düzenlediği "İstanbul" temalı personel bilgi yarışmasını Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı kazandı. 

İBB personeli arasında düzenlenen "İstanbul" temalı personel bilgi yarışması finali Cemal Reşit Rey Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Geçen hafta gerçekleştirilen ön elemelerde ilk üçe giren 6 ekibin katılmaya hak kazandığı yarışma finali büyük çekişmeye sahne oldu. Sorulan 20 sorunun ardından yedek sorulara geçilen yarışmayı, yedek sorular sonucunda 55 puan alan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekibi kazandı. 

İBB bünyesindeki tüm daire başkanlıklarının birer, İSKİ ve İETT'nin ise üçer ekiple katıldığı yarışmanın finaline İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol, Prof. Dr. İskender Pala'nın yanı sıra yarışma finalinde yer alan ekiplerin temsil ettiği daire başkanları katıldı. 

Yarışma finaline Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı ile Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı ekipleri katıldı. 

Cemal Reşit Rey Kongre ve Sergi Sarayı'nda saat 10.00'da başlayan yarışma finaline, sorulan 10 sorunun ardından ara verildi. Yarışma arasında sahneye gelen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Cemil Sağyaşar söylediği şarkılarla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Sağyaşar konserinin ardından devam edilen yarışmanın ikinci bölümü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın 50-50'lik beraberliği ile sonuçlandı. Yedek sorulara geçilen yarışmayı, 3 yedek soru sonunda rakibine 55-50'lik üstünlük sağlayan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekibi kazandı. 

Yarışmada ikinciliği Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı alırken Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı ise üçüncü oldu. 

Yarışmayı birincilikle bitiren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekibi hediyelerini Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yıldırım'ın elinden alırken, yarışma birincileri diz üstü bilgisayar, ikincileri dijital fotoğraf makinesi, üçüncüler ise cep telefonu kazandı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?