30
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İBŞB’ den yaşlılara evde hizmet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak “Yaşlılar Haftası” nedeniyle, yaşlılara yönelik hizmetlerini planlamak ve koordine etmek amacıyla bir çalışma başlattı.
İstanbul’da yalnız yaşayan ve sosyoekomolik açıdan yetersiz yaşlıların evleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenecek, tadilatı yapılacak, eşyaları yenilenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda bu yaşlılara sağlık hizmeti de götürecek.
Bu çerçevede, evlerin boya-badana, elektrik ve su tesisatı onarımı için İSMEM’den, temizlik çalışmaları için İSÖM temizlik çalışanlarından, yaşlıların sağlık kontrolleri ve tedavileri için Sağlık Daire Başkanlığı’ndan, ev eşyası ve kıyafet temini için de Kadın Koordinasyon Merkezi’nden ekipler oluşturuldu.
Yaşlılar, evlerindeki çalışmalar bitene kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kayışdağı’ndaki Darülaceze Tesisleri’nde misafir edilecek.

Ekipler çalışmalarına, 16 Mart 2005 Çarşamba günü (bugün) saat 14.00’de pilot ilçe seçilen Fatih’te, iki yaşlının evinde başlayacak.


Adresler:

1- Veledi Karabaş Mahallesi Hacı Evliya Sokak N0: 24 Mevlanakapı - Fatih

2- Veledi Karabaş Mahallesi Asmalı Aktar Sokak No: 18 Mevlanakapı - Fatih
KENTHABER
Yayın Tarihi : 16 Mart 2005 Çarşamba 14:38:33
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 17:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?