6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İçinde bebek bulunan arabayı kaçırdılar

Güngören'de bir otomobil, içerisindeki 3.5 aylık bebekle birlikte kaçırıldı. Çevreyi abluka altına alan polis geniş çaplı soruşturma başlatırken, araç bir süre sonra kapıları kilitli halde terk edilmiş vaziyette bulundu. Araç içindeki bebeği kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Alınan ilk bilgilere göre; 34 VP 6134 plakalı otomobil, Güngören Bağcılar yolu üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kaçırıldı. İhbarda bulunan aile, kaçırılan aracın içerisinde, henüz 3.5 aylık olan bebeklerinin de bulunduğunu söyleyince polis alarma geçti. Güngören ve çevresi abluka altına alındı. Polisin her yerde aradığı araç, Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu. Şahısların, bebeği araç içinde bıraktıkları ve aracın kapılarını

kilitledikten sonra kaçtıkları anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın kapılarının açılması için itfaiyeden yardım istedi. Kapının açılması için çalışma başlatılırken, bebeğin ailesinin de olay yerine gelmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:26:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?