2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İçki protestosuna ceza geliyor

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Pazar günü içki yasağını protesto edenlere cezai yaptırım uygulanacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi Başkanı Mehmet Çakır, açık alanlarda içki içenlere para cezası kesilmesi ile isimlerin internette yayımlanması uygulamasını protesto edenlere tepki gösterdi. Üsküdar Belediyesi, bu kez protesto amacıyla içki içenleri cezalandırmaya hazırlanıyor.

İçki yasağını protesto amacıyla Pazar günü Kız Kulesi karşısında düzenlenen eyleme, Üsküdar Belediyesi’nin tepkisi gecikmedi. Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Deniz Som’a, eşi ve arkadaşlarına içki yasağını protesto amacıyla Üsküdar sahilinde içki içmeleri gerekçesiyle ceza kesileceğini açıkladı.

Çakır, “Açık alanda alkol almanın yasak olduğunu bilerek bu yasağı delenler verilecek cezaya katlanırlar” dedi. Deniz Som’a bir çağrıda da bulunan Üsküdar Belediyesi Başkanı, “Eşi ve arkadaşlarıyla gelsin, bu defa Kız Kulesi’nin karşısında değil bizzat Kız Kulesi’nde benim misafirim olsun” dedi.

Pazar günü Üsküdar sahilinde düzenlenen protesto eyleminde gazeteci Deniz Som, eyleme tepki gösteren bir kişinin saldırısına uğramıştı.
Ntv
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2006 Pazartesi 23:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?