4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İçkili lokalde silahlı kavga:1 ölü

Maltepe'de içkili bir lokalde çıkan kavgada silahlar konuştu. 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan ilk sorguda cinayeti mekan sahibinin küçük oğlunun üstlendiği öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında Maltepe, Yalı Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde bulunan Doğuş Turizmciler Yardımlaşma Derneği Lokali'nde meydana geldi. Tekin Gülsuyu (38), beraberindeki 3 arkadaşı ile birlikte lokale geldi. Alkol aldıkları sırada Gülsuyu ve yanında bulunan arkadaşları, yan masa ile tartışmaya başladı. Şiddetli bir şekilde devam eden tartışmada bir anda silahlar çekildi.

Lokal içinde çıkan kavga üzerine çalışanlar da olaya müdahil oldu. Bunun üzerine kavga dışarıya taştı. Arkadaşları ile birlikte lokal dışına çıkan Gülsuyu, elindeki silahla karşı tarafa ateş etmeye başladı. Lokal çalışanları da ateşe karşılık vererek, ateş etmeye başladı. Çatışma sırasında Gülsuyu göğsünden vuruldu. Kavga sırasında başından da darbe alan Gülsuyu, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Gülsuyu'nun arkadaşlarını ve lokal çalışanlarını gözaltına aldı. Polisin olay yerindeki incelemelerin ardından ceset, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
morguna kaldırıldı.
Olay sonrasında suçu lokal işletmecisi Lokman Küçük'ün en küçük oğlu Ö.K.'nin (20) üstlendiği öğrenildi. Bu arada çevrede araştırma yapan polis 2 adet tabancayı araçların altına buldu. Olay yerinde ise çok sayıda boş kovana rastlandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

İha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 03:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?