2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İDO'dan boğaza iki yeni hat

İstanbul Deniz Otobüsü İşletmeleri (İDO), Pazartesi gününden itibaren Küçüksu'dan, Beşiktaş ve Tokmakburnu'na hızlı motor seferleri başlatıyor. 

Kadıköy ve Üsküdar'dan sonra Küçüksu'dan Beşiktaş'a başlatılacak seferler ile özellikle Beylerbeyi, Kandilli, Kanlıca ve Anadolu Hisarı çevresinde oturan yolcular, sabah ve akşam saatlerinde boğaz köprülerinin yoğunluğuna girmeden iki yaka arasında, hızlı deniz ulaşımından yararlanabilecek. 

Yolculuk süresinin 25 dakika olacağı Küçüksu - Beşiktaş hattında hafta için her gün ortalama yarım saatte bir sefer yapılacak. Sabah 06.45'te başlayan seferler akşam 18.45'te sona erecek. Yolcular Beşiktaş - Küçüksu güzergahında ulaşımlarını Beşiktaş İDO iskelesinden sağlayacak. 

Köprü trafiğinin çilesini yaşatmayacak bir diğer güzergah ise Küçüksu - Tokmakburnu (Emirgan) hattı. İstinye ve Emirgan arasında bulunan Tokmakburnu iskelesine gerçekleştirilecek seferler hafta içi hergün 07.00 - 19.00 saatleri arasında yapılacak. Yoğun sefer programlarının uygulanacağı yeni hatlarda hızlı motorlardan faydalanılacak.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 18:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?