6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İETT'den camilere özel otobüs hattı

İETT'DEN RAMAZAN AYINA ÖZEL HAT

İETT, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih ve Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan camilerini ziyaret etmek isteyenlerin ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel "Ramazan Hattı" ilave etti.

Yeni açılan Beyazıt-Eyüpsultan hattında, ilk etapta 3 araçla 7 gün 24 saat süreyle hizmet verilecek. Gündüz 30, gece ise 20 dakika arayla ring seferi yapılacak hatta, Ramazan ayı boyunca kesintisiz toplu taşıma hizmeti verilecek. Yolcu yoğunluğuna göre araç sayısı ve sefer sayısı kademeli olarak arttırılabilecek.

Konu hakkında basına bir açıklama yapan İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, "Dünya kültür mirasının en değerli ve benzersiz örneklerinin yer aldığı güzel İstanbul'umuzun tarihi yarımadasında bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih ve Mihrimahsultan camileri ile Eyüp'te bulunan Eyüpsultan camiini ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel 'Ramazan Hattı' ihdas ettik" dedi.

İETT'DEN RAMAZAN AYINA ÖZEL HAT
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 15:05:05
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 13:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?