6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İGDAŞ tüketicinin en güvendiği marka

İGDAŞ

Tüketici Akademisi tarafından gerçekleştirilen "Markaların Tüketici Üzerindeki Etkileri" konulu araştırma sonuçlarına göre tüketicinin en çok güvendiği marka olan İGDAŞ, "Tüketici 2010 Kalite Ödülü"nü aldı.

23. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nin finalinde düzenlenen Tüketici Kalite Ödülleri'nde İGDAŞ, "Kalitesine En Çok Güvenilen Marka" ödülü aldı.

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, tüketiciler tarafından en güvenilen marka seçilmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "4 milyon 225 bin aboneye hizmet veren bir şirket olarak tüketicilerimizin memnuniyeti bizim için en büyük ödüldür. Bu memnuniyeti böyle önemli bir ödülle tescil ettiğimiz için İGDAŞ Ailesi olarak büyük gurur duyuyoruz. İGDAŞ'a duydukları güvenle bu ödülü almamızı sağlayan tüm tüketicilerimize teşekkür ediyorum. Bu güveni korumak ve hizmet kalitemizi her geçen gün yükselterek

İstanbullu'lara hizmetin en güzelini en kalitelisini sunmak için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Bu ödülü gerçek sahiplerine İstanbullu'lara armağan ediyorum" dedi.

"Dünya Tüketici Hakları Günü"nde yaşam kalitesini yükseltmek için ulusal ve uluslar arası markaların yöneticileri ile medya, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği 23. Tüketici Zirvesi'nde bir gün boyunca yönetim danışmanları, akademisyenler ve bürokratlar tüketici memnuniyetine ilişkin görüş ve öngörülerini katılımcılar ile paylaştılar.

İGDAŞ
İGDAŞ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 10:54:04
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 13:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?