4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İGDAŞ'ta hedef 4 milyon abone

Doğalgaz kullanıcısı sayısının her geçen gün arttığını kaydeden İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, "Yılsonunda abone sayısının 4 milyona ulaşmasını hedefliyoruz" dedi. 

İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 11 Haziran'da başlayan avantajlı abonelik kampanyasında abone olanlara abonelik bedelini nakitte 4, kredi kartıyla ise 8 taksitte ödeme kolaylığı sunuluyor. Abonelik kampanyası 25 Ağustos 2008 tarihine kadar devam edecek. Kampanyada alınacak yeni abonelerle birlikte, 3 milyon 765 bin olan abone sayısının yılsonunda 4 milyona ulaştırılması hedefleniyor. 

Kampanya ile ilgili açıklama yapan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, "Çevre dostu bir yakıt olan doğalgazın İstanbul'un tamamında kullanılması için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Doğalgaz şebekemiz İstanbul'un en ücra yerlerine kadar ulaştı. Bir yandan yatırımlarımız devam ederken öte yandan abone olmayı kolaylaştıran avantajlı kampanyalar düzenliyoruz. 11 Haziran itibariyle, 'Doğalgaz Aboneliğinde Avantajlı Kampanya' sloganıyla başlattığımız kampanyada İstanbullu'lara abonelik bedelini taksitle ödeme kolaylığı sunuyoruz. İstanbullu'lar kampanya süresince abonelik bedelini kredi kartı ile 8 taksitte, nakitte ise 4 taksitte ödeyebilecekler" dedi. 

Yatırımların hiç aralıksız devam ettiğini ve artık İstanbul'un yüzde 95'inin doğalgaza kavuştuğunu belirten Aslan, "Yatırımlarımız 13 bin kilometreyi geçti. Şehrin yüzde 95'inde doğalgaz hattımız mevcut. Artık şehrin dışına, uç noktalara, İstanbul'un köylerine kadar götürüyoruz doğalgaz şebekesini. Hedefimiz İstanbul il sınırları içersinde doğalgazsız bir tek sokak bırakmamak. Yatırımlarımızla birlikte doğalgaz ailemize her geçen gün yeni üyeler katılıyor. Abone sayımız 3 milyon 765 rakamına ulaştı. Bu rakam birçok Avrupa ülkesinin nüfusundan bile fazla. Biz bu gibi kampanyalarla yılsonunda 4 milyona ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 

Henüz doğalgaz ile tanışmayan İstanbullu'lara da bir çağrıda bulunan Aslan, şunları söyledi: "Biz çevreci ve konforlu bir yakıt olan doğalgazdan İstanbullu'ların tamamının faydalanması için üzerimize düşeni yapıyoruz. Doğalgaz hattını kapılarının önüne kadar getiriyoruz. Abone olmayı kolaylaştırıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bir an önce abone olup, doğalgaz konforunu ve sıcaklığını yaşamalarını bekliyoruz. 'Daha temiz bir İstanbul için doğalgazlı yaşamı seçin' diyoruz."

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?