2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İki elti ardında bıraktıkları notla sır oldu

Yenibosna'daki evlerinden 'Kuaföre gidiyoruz' yazılı bir not bırakarak çıkan 2 eltiden bir haftadır haber alınamıyor. 

Yenibosna'da oturan ev hanımı 2 elti Nuray Pektaş ve Gül Meryem Yılmaz, geçen hafta salı günü 'Kuaföre gidiyoruz' yazılı bir not bırakarak evden çıktı. İki eltiden geç saatlere kadar haber alınamayınca Nuray Pektaş'ın eşi İrfan Pektaş da durumu polise bildirdi.
 
Bir haftadır kızından haber alamayan Nuray Pektaş'ın annesi Neziha Demet ise, gözyaşları içinde kızının dönmesini istedi. Kızının yaklaşık bir hafta önce eltisiyle birlikte kuaföre gitmek için dışarı çıktığını anlatan Neziha Demet, şöyle konuştu: "Kuaföre gidiyoruz diye bir de not bırakmış. Eşiyle bir sorunu yok. Benim kızım öyle evi terk edecek bir kız değildi. Mutlaka başına bir olay gelmiştir. Buradan sesleniyorum. Kızım ne olur geri dön. Hiçbir şeyden korkma. Biz senin arkandayız." 

Annesi ve yengesinin evden çıktığı sırada odasında ders yaptığını söyleyen Nuray Pektaş'ın kızı Tuğçe ise "Salona çıktım ve 'Aşkım, biz kuaföre gidiyoruz. Bilginiz olsun, merak etmeyin. Yengen' yazılı notu buldum. Daha sonra bayağı zaman geçti. Geri gelmeyince babama haber verdim. Anne ne olur, buradan sesleniyorum. Bize geri dön. Seni çok özledim" dedi.
 
Eşinin dönmesini dört gözle bekleyen İrfan Pektaş da, geçen salı günü bu olayın gerçekleştiğini belirterek "Bir not bırakmışlar. Emniyete bildirdim. O günden bu yana haber alamıyoruz. Nuray ne olur geri dön. Seni seviyorum" diye konuştu. 

Polislerin aramaları devam ederken, iki eltiden bir haftadır bir haber alınamadığı belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 12:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?