3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İki grup arasında silahlı kavga

Maltepe'de iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu bir kişi hafif şekilde yaralandı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayın ardından yaralama olayına karışan bir kişi gözaltına alındı. 

Esenkent Mahallesi'nde bir telefon kulübesinde görüşme yapan kişi husumetli olduğu kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. İddiaya göre, İzzet Kurubal isimli kişi telefon kulübesinde görüşme yaptığı sırada Tuna Erdaş isimli kişi ve yanındakilerin saldırısına uğradı. İki tarafında kalabalık olduğu anlaşılan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Görüntülerde, üç dört kişilik grup hızla koşarken, karşılıklı olarak ellerindeki taş ve sopalarla birbirlerine saldırdıkları görüldü. Bu sırada Tuna Erdaş isimli kişinin silahından çıkan kurşunlara hedef olan İzzet Kurubal ise yaralanarak olduğu yere yığıldı. Saldırganlar daha sonra hızla uzaklaşırken, olay yerinde 8 adet boş kovan bulundu. Yaralı İzzet Kurubal ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Tuna Erdaş kısa sürede yakalandı. 

İncelemelerde her iki tarafında önceden sabıka kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. Polis merkezinde sorguları tamalanan şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 15:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?