30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İki kardeşten altın vuruş

Üsküdar'da aşırı dozda uyuşturucu aldıkları öne sürülen iki kardeş evlerinde ölü bulundu. İki kardeşin daha önce uyuşturucudan kurtulmak için tedavi gördükleri öğrenildi.

Üsküdar Esatpaşa Mahallesi Türkmen Sokak'ta bulunan gecekonduda yaşayan H.Ç (25) ve G.G (29) evlerinde ölü bulundu. Olay yerine çağrılan polis ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, iki kardeşin aşırı dozda uyuşturucu kullandıkları tespit edildi.

Olay yerinde bir adet şırınga bulunurken, iki kardeşin uyuşturucudan kurtulmak için daha önce tedavi gördükleri öğrenildi. Anneleri aynı ancak babaları farklı olan iki kardeşin cesetleri polis tarafından incelenirken, yakınları ise gözyaşları içerisinde ölüm haberlerini telefonla diğer akrabalarına bildirdi.

Bu arada, iki kardeşin ölümünü duyan komşuları ise şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Bazı komşuları iki kardeşin cesetlerinin bulunduğu odanın perdesini açarak, cesetleri görmeye çalışırken, polis meraklı vatandaşları uzaklaştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 12:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serkan Güler IP: 88.240.81.xxx Tarih : 14.02.2009 01:41:08

Merhaba ölen şahıslardan birisi kardeşim diğeri abimdi..  onlar bi hataya düştü ancak Devletten yardım istedik. devlet sahip çıkmadı. kaymakama kadar gittik kimse yardımcı olmadı.. böyle bi türkiye cumhuritinde yaşıyoruz.. ATATÜRK olsaydı keşke...