26
Nisan
2024
Cuma
İSTANBUL

İlk kez tiyatroyla tanıştılar

Büyükçekmece Belediyesi, önemli bir projeye ev sahipliği yaparak, hayatlarında hiç tiyatroya gitmeyen 500 kişiye ‘Apartuman’ isimli oyunu izletti.

Sanat dalında attığı adımlar ile dikkat çeken Büyükçekmece Belediyesi, önemli bir projeye daha imza attı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde hiç tiyatro izlemeyen 500 kişiyi ağırladı. Her dairesinde farklı olayların, birbirinden farklı sürprizlerin yaşandığı, eğlencenin ve komedinin akıl almaz boyutlara ulaştığı bir apartmanı anlatan ‘Apartuman’ oyununu vatandaşlar ilgiyle izledi. İlk defa tiyatroya gelen vatandaşlar, başkan Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Projenin ilginç olduğunu belirten Büyükçekmeyece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “500 kişilik seyircinin hiç biri hiç tiyatroya gelmemiş ve ilk defa Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro izliyorlar. Mutlaka bu insanlara birilerinin vesile olması lazımdı. Tiyatro aslında, bir insanın yaşantısının tamamıdır. Hepimiz birer figüranız ve onu oynuyoruz. Tiyatro insan yaşamında çok önemli sanatsal faaliyettir. Mutlaka tiyatroya gitmeliyiz. İnsan ömründe tiyatro olmalıdır. Çok güzel bir oyun. Apartuman’ı herkes izlesin” dedi.

Oyunu izleyen vatandaşlar bol bol kahkaha attı. 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2013 Pazar 14:45:43
Güncelleme :31 Mart 2013 Pazar 15:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?