4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İlsever ameliyata alındı

''Ergenekon'' davasının tutuksuz sanıklarından İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Ferit İlsever, hastaneye kaldırıldı. Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırılan İlsever'in açık akciğer ameliyatına alındığı öğrenildi. 

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever, açık akciğer ameliyatına alındı. Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye talebinde bulunan ve bu talebi 29 Temmuz 2008 tarihinde kabul edilen İlsever, akciğer rahatsızlığı nedeniyle tetkikleri yapılmak üzere dün Süreyyapaşa Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesine getirildi. 

Tetkiklerin ardından ''açık akciğer'' ameliyatı kararı verilmesi üzerine İlsever'e bu sabah aynı hastanede operasyon başlatıldığı öğrenildi. İlsever'in avukatı Osman Aydın Şahin'in müvekkilinin kaburgası açılarak patolojik inceleme için doku alınacağını, incelemenin sonucuna göre ameliyatın seyrinin değişebileceğini söyledi. 

İlsever'e yapılacak olan operasyonun en az 3 saat süreceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:52:35
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 13:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?