30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İMSAD'ta Orhan Turan dönemi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) Seçimli Genel Kurulu sonrasında belirlenen yeni Yönetim Kurulu, iki yıldır başkanlık görevini yürüten Orhan Turan'ı bir kez daha göreve getirdi.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren sanayiciler ve sektör derneklerini tek çatı altında bir araya getiren İMSAD'ın 2011 yılına kadar görevi sürecek yeni Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısında Başkanlığa Orhan Turan, Başkan Yardımcılıklarına ise Oktay Alptekin ve Hüseyin Bilmaç seçildi.


71 sanayi kuruluşu ve 23 sektör derneği üyesi bulunan İMSAD'a küresel finansal krizin sürdüğü bugünlerde büyük rol düştüğünü kaydeden İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yeni dönemde Yönetim Kurulu'nun kendisine bir kez daha Başkanlık görevi vermesinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.


İMSAD'ın kurulduğu 1984 yılından bu yana kamuoyu ve sektörde artık bir başvuru merkezi olduğunu ifade eden Turan, "Her geçen gün üye sayımızı arttırıyoruz. Liderliğini üstlendiğimiz AB destekli EUbuild Projesi sayesinde üyelerimiz birçok eğitim, toplantı, yayın ve bilgilendirmeyi yakından takip ederek vizyonlarını genişletiyorlar. İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu çok değerli üyelerle oluştu. Gündemimiz yoğun. El ele vererek, bu başarılı oluşumu daha da ilerilere taşıyacağımıza ve çok başarılı işlere imza
atacağımıza inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 16:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?