6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

ING Bank, gençleri ödüllendirdi

ING BANK, GENÇLERİN BANKACILIK FİKİRLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

ING Bank'ın ilk olarak geçtiğimiz sene gerçekleştirdiği "ING Practica", 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen final kampı sona erdi. Türkiye genelinde 20 üniversite arasından finale kalan Yıldız Teknik Üniversitesi ekibi bu senenin birincisi oldu.

ING Bank'tan yapılan açıklamaya göre, birinci olan 5 kişilik Yıldız Teknik Üniversitesi ekibi, ING Bank'ta 2 ay sürecek özel bir staj programı ve 3 günlük Amsterdam gezisi kazandı.

Üniversitedeki gençlerin kendilerini ifade edebildikleri "ING Practica", bu sene Şubat ayında başladı. Mart ayı içerisinde ise gerçekleşen internet bazlı vaka çalışmasıyla ön elemeleri tamamlanan sürecin bir sonraki etabı "Practica Okul Elemeleri" oldu. Okul elemelerinde katılımcılar, beşer kişilik ekipler halinde yarışarak, yapılan aktivitelerde diğer ekiplerden daha çok puan toplamaya çalıştılar. Okul elemelerinin sonunda ise "Practica Final Kampı"nda okulunu temsil edecek ekip belirlendi.

"ING Practica"nin yolculuğu "Practica Final Kampı" ile sona erdi. Yarışın hız kazandığı iki gün boyunca ekipler yaratıcılıklarını konuşturdular. Kampta ING Bank yöneticileriyle tanışma fırsatı da bulan üniversiteli gençler, gerçekleştirdikleri atölye çalışmalarıyla birinci olma mücadelesi verdiler.

ING Bank Kurumsal Gelişim Direktörü Yaprak Eldem, "Genç yeteneklerin markalaşma çerçevesinde düşünmesini sağlamak için böyle bir yarışma tasarladık. Yarışmanın süreçlerini, ING Bank'ın global vizyonu doğrultusunda, müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan bir anlayışla, kullanımı kolay, dinamik ve müşteri odaklı ürünler sunma vizyonumuza uygun olarak tasarladık. Bir yandan genç ve başarılı yetenekleri ING Bank genç yetenekler havuzuna dahil ederken, bir yandan da onlara kariyer planlarını yaparken daha

vizyoner olabilmeleri için ufuklar açıyoruz" dedi.

Zorlu geçen "ING Practica"ni birincilikle tamamlayan Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Mutlu Sakarya, Nihan Horasan ,Vedat Kılıç ,Burak Oda, Gözde Yamaç ise şöyle dediler: "Bizim için en başından beri çok eğlenceli ve çok öğretici bir süreç oldu. Burada geçirdiğimiz zaman için ING Bank'a çok teşekkür ediyoruz. Bizim için çok faydalı oldu. ING Bank çalışanları ve üniversitelerden gelen arkadaşlarımızla çok güzel bir sinerji yakaladık. Kampın herkes için çok eğlenceli ve faydalı olduğuna inanıyoruz".

ING BANK, GENÇLERİN BANKACILIK FİKİRLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 11:00:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?