3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İngiliz geline kaza şoku!

Ümraniye'de, kayınvalidesiyle birlikte aracıyla seyir halindeyken kaza yapan İngiliz gelin Suzi Bilgili kazanın ardından şoka girdi.

Korkuyla titreyen genç kadın, kazanın şokunu kayınvalidesinin elinden tutup sarılarak atlatmaya çalıştı. Kazaya neden olduğu iddia edilen diğer şoför de baygınlık geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, 34 MB 674 Plakalı lüks otomobiliyle Ümraniye Barajyolu mevkiinde seyir halinde olan İngiliz asıllı Türk vatandaşı Suzi Bilgili'nin kullandığı otomobile, 34 VN 5566 plakalı otomobil çarptı. İbrahim Çatalahmetoğlu'nun kullandığı otomobilin çarpmasıyla İngiliz Gelin Suzi ve kayınvalidesi Binnaz Bilgili neye uğradıklarını şaşırdı.

Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Suzi Bilgili bir anda şoka girdi. Gözyaşlarına hakim olamayan genç kadın kazanın şokuyla titrerken, kayınvalidesinin
elinden tutup sarılarak rahatlamaya çalıştı. Kayınvalidesi Binnaz Bilgili, "Biz normal bir şekilde ilerlerken diğer otomobil hızlı bir şekilde gelip bize çarptı" dedi. Binnaz Bilgili, Suzi Bilgili'nin gelini olduğunu ve kaza nedeniyle çok korktuğunu söyledi.

Kazaya neden olduğu ileri sürülen İbrahim Çatalahmetoğlu da kazanın ardından şoka girerek bayıldı. Direksiyonda baygın bir şekilde yatan şoföre, arkadaşları kolonyayla müdahale etti. Ancak bütün uğraşlara rağmen sürücü bir türlü kendine gelemedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta baygın bir şekilde yatan sürücüye önce boyunluk taktı, ardından sedyeye koyarak ambulansa taşıdı.

İngiliz gelin Suzi Bilgili de sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek tedavi için Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri araçları kaldırarak trafiğin normale dönmesini sağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 17:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?