3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Inovasyon Ödülleri adayları

Türkiye'nin önde gelen mobil teknoloji firmalarından Pozitron, 19 Kasım 2008'de Monaco'da gerçekleştirilecek

BlackBerry EMEA bölgesi Inovasyon Ödülleri'ne Türkiye İş Bankası için geliştirdiği İŞCEP isimli mobil bankacılık uygulaması ile aday gösterildi.


Verilen bilgiye göre BlackBerry'nin günlük işlemleri cebe taşıyan uygulamalarının değerlendirildiği "Life on BlackBerry" kategorisinden aday olan İŞCEP uygulaması daha önce ABD'de Harvard Business School tarafından Küresel İş Planı Ödülü'ne layık görülmüştü.


Pozitron'un Integrated Mobile Banking (IMB) platformu üzerinde geliştirilen İŞCEP ile banka müşterileri cep telefonuna indirdiği Java tabanlı uygulama üzerinden 50'ye yakın bankacılık işlemini üst düzey bir kullanıcı deneyimi ile gerçekleştirebiliyor. İŞCEP uygulaması üzerinden Türkiye İş Bankası'na dair hesap bakiye kontrolü, kredi kartı borç ödeme, EFT ve havale, döviz alış-satış, hisse senedi işlemleri, kontör yükleme, hızlı kredi başvurusu ve fatura ödeme gibi internet bankacılığında sunulan birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. İŞCEP uygulamasında ayrıca güvenli işlem yapabilmek adına mobil imza entegrasyonu da mevcut bulunuyor

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 16:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?