6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İnşaat çukurunda boğuldu‎

SUYLA DOLU İNŞAAT ÇUKURUNA GİREN ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI

Üsküdar'da inşaat için açılan temel çukurundaki suya serinlemek için giren çocuğun cesedine ulaşıldı.

Olay, Bulgurlu Mahallesi Üçpınarlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 1.5 yıl önce kazılan ve zamanla yağmur sularının dolmasıyla gölet halini alan inşaat çukuruna arkadaşları K.C.T. ve A.D. ile gelen İsmail Bülbül, serinlemek için suya girdi. Etrafı teneke bariyerlerle çevrili olan inşaatın temelindeki suyla serinlemek isteyen Necmiye Güniz İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Bülbül, bir süre sonra gözden kayboldu. Bunu fark eden yakınlardaki bir sitenin görevlisi ise hemen polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, K.C.T ve A.D'nin verdiği bilgiler doğrultusunda arama çalışması başlattı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrılırken, polis memurlarından Ejder Işık ile bir vatandaş suya girerek kaybolan çocuğu aradı. Bir görgü tanığı, çocukların bariyerlerin altından sürünerek suya girdiklerini ifade ederek, "Şuan arama çalışmaları sürüyor. Burası inşaat için açılmış çukur. İnşaat durunca burası da suyla dolmuş" dedi.

Olay yerine gelen dalgıçlar İsmail Bülbül'ün bulunması için çalışma başlattı. Kısa bir süre devam eden arama çalışmalarının ardından Bülbül'ün cesedine 3 metre derinlikte ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SUYLA DOLU İNŞAAT ÇUKURUNA GİREN ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI
SUYLA DOLU İNŞAAT ÇUKURUNA GİREN ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:20:00
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 16:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?