7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İran kafilesi Şükrü Saracoğlu'nda

İRAN KAFİLESİ ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINI GEZDİ

İran İslam Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Spor Bakanı Dr. Ali Saeedlou ve beraberindeki heyet Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na bir ziyarette bulundu.

Sabah saatlerinde Mali işler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, yönetici Ömer Temelli, kurumsal ilişkiler direktörü Mehmet Sümer ve Stadyum Müdürü Ayhan Bak tarafından karşılanan İran kafilesine Stadyum, soyunma odaları, Fenerium, Müze, FBTV ve 1907 tribünü gezdirildi. İran Basketbol Federasyonu Başkanı Mahmoud Mashhoon'da hazır bulunduğu ziyarette, İran Ankara Büyükelçisi Bahman Hosseinpour, İstanbul Başkonsolosu Mahmoud Heidari ile İranlı kalabalık bürokrat bir grup kafilenin içinde yer aldı. Ataşehir'de

yapımı devam eden kapalı spor salon hakkında bilgi alan İran kafilesi stattan ayrılmadan önce yönetici Ömer Temelli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Spor Bakanı Dr. Ali Saeedlou'ya bir plaket verdi. Saeedlou'da yöneticilere bir plaketle karşılık verdi.

Müzede bulunan anı defterinde duygularını dile getiren İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Spor Bakanı Dr. Ali Saeedlou, ziyaretten mutlu bir şekilde ayrıldıklarını ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndan kafile olarak çok etkilendiklerini dile getirdi.

İRAN KAFİLESİ ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINI GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:43:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 16:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?