30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İş bulamayınca köprüden atladı

Bahçelievler’de askerlik dönüşünde işsiz kalan ve bunalıma giren bir genç, kameraların önünde üst geçitten aşağı atladı.

İntihar girişiminde bulunan genci ikna etmeye çalışan polis, çabalarında başarısız olurken, vatandaşların ise genci atlaması konusunda teşvik etmesi şaşkınlığa neden oldu.

Bahçelievler’de askerlik dönüşünde işsiz kalan ve bunalıma giren bir genç, kameraların önünde üst geçitten aşağı atladı. intihar girişiminde bulunan genci ikna etmeye çalışan polis, çabalarında başarısız olurken, vatandaşların ise genci atlaması konusunda teşvik etmesi şaşkınlığa neden oldu.

Bahçelievler Yenibosna girişinde akşam saat 23.45 sıralarında üst gecide çıkan Ramazan Çermil, intihar teşebbüsünde bulundu. Olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilemeyen Çermik, polisleri uzun süre uğraştırdı. Üst geçidin üzerinde sürekli hareket eden genç, ikna edilmeye çalışılırken bazı vatandaşlar ise "Hadi atla" diyerek genci teşvik etti. Bu sırada ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri E 5 karayolu üzerinde branda aştı. intihar teşebbüsü nedeniyle karayolunda trafik bir süre durdu.

Üst geçidin üzerinde polisi bir süre peşinden koştuan genç, tam polis tarafından yakalanmışken, aşağı düştü. şans eseri brandanın üzerine düşen genç olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 14:36:16
Güncelleme :29 Ağustos 2009 Cumartesi 14:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?