6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İşçi kılığında inşaatı soydular

İŞÇİ KILIĞINDAKİ HIRSIZLAR 12 BİN TL'LİK İNŞAAT MALZEMESİYLE KAYIPLARA KARIŞTI

Ataşehir'de işçi kılığında bir şantiyeye giren hırsızlar, 12 bin TL değerinde inşaat malzemesiyle birlikte kayıplara karıştı.

Olay, Ataşehir'de taşeron inşaat işleri yapan bir firmanın şantiyesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şantiye bekçisinin izinli olduğunu önceden tespit eden hırsızlar, işçi yelekleri giyerek sabah saatlerinde şantiyenin arka tarafından telleri kesip içeri girdi. Bir hırsız otomobilde beklerken, ikisi şantiyenin orta yerine bırakılmış olan 2 asfalt kesme makinesi, 1 jeneratör ve 1 hiltiyi alarak geldikleri araca taşıdı. Daha sonra hırsızlar geldikleri otomobille kayıplara karıştı. Şahısların, minibüs tarzı bir araçla şantiyeye gelişlerinden, yaklaşık 12 bin TL değerindeki inşaat malzemelerini alıp kaçmaları şantiyenin güvenlik kameralarına kaydedildi.

Şantiyenin muhasebe sorumlusu olan Veysel Dağ, şahısların sabah erken bir saatte şantiyeye geldiklerini belirterek, "Minibüs tarzı bir araçla üç kişi geliyor. Şahıslardan biri araçta beklerken diğer ikisi, kesme makinesi ve diğer inşaat malzemelerimizi alarak götürüyorlar. İki kez gidip gelen şahıslar yaklaşık 15 dakikalık bir sürede 12 bin liralık malzememizi alıp götürüyorlar" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞÇİ KILIĞINDAKİ HIRSIZLAR 12 BİN TL'LİK İNŞAAT MALZEMESİYLE KAYIPLARA KARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 13:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?