6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İşhanında soyguncu dehşeti!

İŞHANINDA DEHŞET

Fatih'te bir handa bekçilik yapan Mustafa Deniz (68), hırsızlar tarafından başına levyeyle vurularak öldürüldü. Polis, bekçiyi öldürdükten sonra 7 dükkanı soyan hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Laleli Mimar Kemalettin Mahallesi Ağaççeşmesi Sokak üzerinde bulunan Havuzlu Çarşı isimli hana giren hırsızlar, 13 yıldır bekçilik yaptığı öğrenilen Mustafa Deniz'i (68) kafasına levyeyle vurarak öldürdü. Elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra öldürdükleri Deniz'in cesedini tuvalete saklamaya çalıştıkları belirlenen hırsızlar, daha sonra han içerisindeki dükkanlara yöneldi. Hırsızlar, girdikleri 7 dükkandaki kasaları levyeyle açarak boşalttı. Yüklü miktarda para aldıkları belirlenen şahıslar daha sonra kayıplara karıştı.

Korkunç cinayet, dükkan sahiplerinin sabah saatlerinde işe gelmesinin ardından ortaya çıktı. Handa işyeri bulunan Sami Can ve gündüz bekçisi, hana geldiklerinde Mustafa Deniz'in cesediyle karşılaştı. Can'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ceset incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Sami Can, "Bu handa daha önce böyle bir olay yaşanmamıştı. Bekçinin elini kolunu bağlayıp öldürmüşler. Henüz ne kadar para aldıklarını bilemiyoruz" dedi.

İŞHANINDA DEHŞET
İŞHANINDA DEHŞET
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 14:11:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?