7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Işık ihlali kaza getirdi!

KADIKÖY'de, kırmızı ışıkta geçen bir otomobilin neden olduğu trafik kazasında 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Bostancı Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı döner kavşakta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Turgut Özal Bulvarı'ndan sahil yoluna çıkmak isteyen Atilla Korkmaz (48), 34 SPP plakalı otomobili ile kırmızı ışıkta geçti.

Korkmaz'ın otomobili, sahil yolundan Kadıköy yönüne giden başka bir otomobile çarparak takla attı. Ters dönen otomobilin içinde sıkışan sürücü Korkmaz'ı çevredekiler kurtarırken, otomobilin içinde kalan arkadaşı Didem Pasat (37) için olay yerine itfaiye çağrıldı. Pasat, çevredekilerin de yardımı ile ters dönen otomobilin içinden itfaiye ekiplerinin otomobil kapısını kesmesi ile çıkartıldı.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pasat'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz'ın ise durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı belirtildi. Hafif yaralanan diğer otomobilin sürücüsüne ise olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

Çevre sakinleri, kazanın, kavşakta bulunan İETT'ye ait barakanın sola dönüşte sürücünün görüşünü engellediği için meydana geldiğini iddia ederek, bu nedenle aynı yerde sık sık kazaların meydana geldiğini söylediler.

Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

..
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 13:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?