30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

'İskender Büyük' korsandan şikayetçi

"Kurtlar Vadisi-Gladio" filmi vizyona girmeden yasadışı kopyalarının üretildiği dedikoduları yayılınca, filmde 'İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzunlar, emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

20 Kasım'da vizyona girecek 'Kurtlar Vadisi- Gladio' filminin 'İskender Büyük'ü Musa Uzunlar, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Uzunlar, şirket avukatı Faruk Çetinkaya ile birlikte geldiği emniyetten çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Film çıkmadan korsanının çıktığı yönünde iddialar olduğunu ifade eden Uzunlar, "Bu iddialar bizi çok rahatsız etti. Bununla ilgili emniyet teşkilatımızı bilgilendirip, onların da yardım ve desteğini istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onlar zaten konuyla ilgilendiklerini söylediler. Zaman harcıyorsunuz ve onun bir kalemde gitmesi, emeklerin boşa harcanması insanı üzüyor. Vatandaşlarımızın buna duyarlı olacaklarını sanıyorum. Umarım her şey çok önceden engellenecek" diye konuştu.

Emek harcadıkları işin karşılığını alamayınca zarar gördüklerini ifade eden Uzunlar, "Şirketimizin mali emeği var. Çalışan yüzlerce insan var. Bu, sadece film için geçerli değil, her alana zarar vermektedir. Doğal olarak bize de zarar vermektedir. Korsanının çıktığı yönünde duyumlar var. Biz bunu engellemeye çalıştık" şeklinde konuştu.

AvukaT Faruk Çetinkaya ise, yasa dışı üreticilerin kartonet içine yerleştirdikleri CD'lerin boş olduğunu ve bu CD'leri alacak olan vatandaşların hüsrana uğrayacaklarını belirtti. Çetinkaya, vatandaşları korsan baskı almamaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 16:07:02
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 00:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?