1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İSKİ kanalizasyonu 3 işçiye mezar oldu

Büyükçekmece'de İSKİ'ye ait kolektöre temizlik amacıyla giren ve akıntıya kapılarak hayatlarını kaybeden işçilerden Emrah Akın'ın 10 gün önce evlendiği ortaya çıktı.

Geçen yıl askerlik görevini bitiren Akın'ın tezkere aldıktan sonra taşeron firmada işe girdiği öğrenildi. Yaklaşık 1 yıldır işçi olarak çalıştığı belirtilen Emrah Akın, 10 gün önce Merve adlı sevgilisiyle evlenerek dünya evine girdi. Düğün görüntülerinde oldukça mutlu oldukları gözlenen çiftin bu mutluluğu yalnızca 10 gün sürdü. Emrah Akın'ın dün akşam saat 16.00 sıralarında mesaisi olduğunu belirterek işe gitmek üzere evden ayrıldığı belirlendi.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Kolej Sokak'taki kolektöre dün akşam saatlerinde giren ve akıntıya kapılarak kayboldukları tespit edilen Emrah Akın (22), Hakan Yılmaz (22) ve Sadık Begiç hayatlarını kaybetmişti. 

Önceki haber

Büyükçekmece'de İSKİ'ye ait kolektöre temizlik amacıyla giren ve akıntıya kapıldıkları bildirilen 3 işçinin cesedi bulundu.

Atatürk Mahallesi Kolej Sokak'taki kolektöre giren ve akıntıya kapılarak kayboldukları tespit edilen Emrah Akın (22), Hakan Yılmaz (22) ve Sadık Begiç'in cesetleri, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

İşçilerin cenazeleri, Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

iha / aa
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 09:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?