4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İSMMMD'den hain saldırıya kınama

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (İSMMMD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Ural, Güngören'de dün meydana gelen bombalı saldırının Türkiye'nin bağımsızlığına gölge düşürmek isteyen hain odaklar tarafından tertiplendiğini, bu tür saldırıların Türk milletinin yılmaz ve sarsılmaz gücü karşısında her zaman etkisiz kalacağını bildirdi. 

İSMMMD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulaziz Ural, yaptığı yazılı açıklamada, terörle hiç kimsenin bir yere ulaşamayacağını ve terörün hiçbir davayı haklı çıkaramayacağını dile getirdi. Ural, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik olarak zor günler geçirdiği bir dönemde Güngören olayı ile Türk milletini arkadan hançerlemek isteyenlerin tarihte "hainler" listesinin belki de en başında yer alacaklarını kaydetti. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan saldırıyı düzenleyenlerin er geç adalet önüne çıkarılıp hak ettikleri cezanın verileceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Abdulaziz Ural, "Menfur saldırı Türk milletini asla korkutmaz, bilakis biler ve bilinçlendirir. Milletimiz her nereden gelirse gelsin, bu tür saldırıların üstesinden gelmesini her devirde bilmiştir" dedi. 

Vahşi terör olayını şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade eden Ural, "Olayın acısını ve üzüntüsünü derinden yüreğimizde duyuyoruz. Hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?