6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İSPARK'tan annelere hediye

İSPARK 'TAN ANNELERE ÖZEL HEDİYE

İSPARK, Anneler Gününe özel anlamlı bir hediye sunuyor. İSPARK bu özel günde otoparklarını ücretsiz olarak annelerin hizmetine sunacak.

Kültür, sanat, spor ve özel gün etkinliklerine katkılarını sürdüren İSPARK, 9.Mayıs Anneler gününün sevincine ortak oluyor. İSPARK, Anneler Günü'nde annesine anlamlı ve değerli bir armağan vermek ve kentin güzel noktalarında ailece hoşça vakit geçirmek isteyen İstanbullulara otoparklarında ücretsiz hizmet verecek. .Kent genelinde sabah 09.00 ile 21.00 saatleri arasında açık, katlı ve yol üstü otoparklardan ücretsiz yaralanacak olan İstanbullular, bu özel günde aileleri ile hoşça vakit geçirirken araçlarını da güvenle park edecekler.

Anneler Gününün, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla kutlanan özel bir gün olduğunu belirten İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetçi ''Kurum olarak bu anlamlı ve özel güne katlı sağlamaktan aynı duyguları paylaşmaktan büyük bir sevinç duyuyoruz. Hayatımızın en değerli varlığı annelerimizin ebeveynleri ile hoşça vakit geçirmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur. Biz kurum olarak kültürel ve özel günlere destek vermeye devam edeceğiz " dedi.

İnsan odaklı hizmet anlayışını benimseyen İSPARK, daha öncede özel gün etkinliklerde İstanbullulara ücretsiz otopark hizmet vermişti.

İSPARK 'TAN ANNELERE ÖZEL HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 14:38:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 15:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?