7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul, bir günlüğüne çocukların oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şöleni Taksim Meydanı’nda coşkuyla gerçekleştirildi.

Saat 20.00’de başlayan şölen’e Başkan Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın yanı sıra İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne vekalet eden Mesut Pektaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve binlerce İstanbullu katıldı.

Başkan Topbaş ve şölene katılan diğer misafirlerle çok sayıda İstanbullu’nun oluşturduğu fener alayı Galatasaray Lisesi önünden başlayarak Taksim Meydanı’na kadar bayrak, flama ve meşalelerle marşlar eşliğinde yürüdüler.

Taksim Meydanı’na varılmasının ardından coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, İstanbullulara kendilerine duydukları güven ve verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Başkan Topbaş’ın yaptığı konuşmanın ardından Taksim Meydanı’nda saat 21.00’de başlayan konserde rock müzik sanatçısı Teoman ile Kargo Grubu sahne aldı. Binlerce İstanbullu’nun oluşturduğu coşkulu kalabalık, Teoman ve Kargo Grubu’nun vermiş olduğu konserle coştu. Kutlama programı çerçevesinde havai fişek gösterileri de yapıldı.
İbb.gov.tr
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2004 Pazartesi 14:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?