4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İstanbul, geceleri Teksas gibi!

Şişli'de bir barda çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, aralarında Irak uyruklu şahısların da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Saat 05.00 sıralarında Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Deep Bar'a gelen şahıslar, bardan geri çevrilince gerginlik çıktı.

Şahıslar bardan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra tekrar 2 araçla aynı bara gelerek dehşet saçtı.

Aralarında Irak uyruklu şahısların da bulunduğu toplam 9 kişi oldukları belirtilen şahıslarla bar görevlileri arasında yaşanan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Barın güvenlik müdürünün de karıştığı olaylarda, Irak uyruklu Muhsin Kosopoli ve İhseen Karimsadiq silahla, bar görelisi Gökhan Karabulut ise bıçakla yaralandı. Ayrıca 3 kişi de darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kavgada silahla yaralanan Muhsin Kosopoli, kaldırımda yaralı bir halde yatarken arkadaşı yanından bir an bile ayrılmadı. Olay yerine istenen ambulans gelmeyince çılgına dönen şahıs, darp sonucu yaralı olmasına rağmen arkadaşı ile ilgilendi.

Alkollü olan şahıs bir ara Kosopoli'nin pantolonunu çıkartarak vücudunda yara olup olmadığını kontrol etti. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Muhsin Kosopoli'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşımaya çalıştı. Kosopoli'yi taşımaya çalışan arkadaşı ise yaralının düşme tehlikesi geçirmesine neden oldu.

Bar kavgasında silah, bıçak ve darp sonucu yaralanan şahıslar Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahısların daha sonra ifadelerinin alınacağı, olayda silah kullanan barın güvenlik görevlisinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 11:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?