6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul: A Milli Basketbol Takımı iyi yolda...

A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, maç sonrası yaptığı açıklamada, Yeni Zelanda gibi dünya 4.’sü bir takımı yendiklerini belirterek, "Yeni Zelanda, Atina Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek bir takım.

 Henüz bir hafta antrenman yaptık. Buna rağmen oyuncularımız çok gayretliydi. Tecrübeli sporcular sahada pozitif düşündü ve gençlere yardımcı oldu.

Gençler de takıma büyük katkı yaptı. Oyuncularımın gayreti beni ayrıca mutlu etti" dedi. Rakipleriyle yarın yapacakları 2. maçta aynı enerjiyi gösteremeyebileceklerini, ancak iyi mücadele edeceklerine inandığını belirten Tanjevic, işin henüz başında olduklarını, bir ay sonra daha iyi bir takım olacaklarını söyledi. Genç oyunculara şans vermesiyle ilgili bir soruyu da Tanjevic, ’’Onlara inanmasam oynatmazdım. Onlar geleceğin yıldızları ve bu takımı taşıyacaklar’’ şeklinde cevap verdi.


Milli basketbolcu İbrahim Kutluay da, takımın başında çıktığı ilk maçı kazanmasının antrenör Tanjevic için iyi bir başlangıç olduğunu belirterek, "Oyuncular olarak birbirimizi iyi tanıyoruz. Ancak Tanjevic’in sistemini ve isteklerini uygulamak için zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2004 Çarşamba 13:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?