7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul: Fair Play Yönetim Kurulu 23 Nisan'da İstanbul'da toplanıyor

Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Yönetim Kurulu, bu hafta İstanbul’da toplanacak. Bu yıl Viyana’da kuruluşunun 10. yılını kutlayacak olan EFPM, 2004’ün ilk yönetim kurulu toplantısını 23-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da yapacak. Toplantıda hem gündemdeki konular ele alınacak, hem de 2003 Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC) ve EFPM ödüllerini alacaklar tespit edilecek.

Toplantı, Kalyon Oteli’nde 24 Nisan’da saat 10.00’da başlayacak. Dünyadaki en faal Fair-Play örgütü olan EFPM’de Türkiye kurucu üye olarak yer almış ve kuruluş, ilk genel kurulunu 1995 yılında İstanbul’da yapmıştı. İstanbul’daki toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), EFPM yönetim kurulu üyelerine birer yemek verecek.
EFPM’nin 2004 yılı genel kurulu ve semineri ise Viyana’da yapılacak. Başkanlığını Portekiz’den Prof. Dr. Carlos Gonçalvez’in yaptığı EFPM Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:
"2. Başkan Erdoğan Akpınar (Türkiye), 2. Başkan Prof. Dr. Manfred Lammer (Almanya), Genel Sekreter Georges Diderch (Lüksemburg), Muhasib Andrea Catelin (Fransa), Üyeler Katarina Raczova (Slovakya), Miroslav Cerar (Slovenya), İoannis Psilopoulos (Yunanistan), Vladimir Rodichenko (Rusya)."

EFPM, internette www.fairplayeur.com adını taşıyan bir site ve yılda 3 kez yayınlanan Play-Fair isimli Akademik eki de olan bir gazeteye sahip.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2004 Pazartesi 12:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?