6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul: Halterde madalya umudumuz Mutlu ve Artunç, Atina yolunda

Olimpiyat Şampiyonu halterci Halil Mutlu ile Sedat Artunç, Atatürk Havalimanı’nda yaptıkları açıklamada madalya sözü verdiler.

Halil Mutlu, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, "Bütün arkadaşlarımız iddialı. Her şey madalya için. Ama madalya bir olur iki olur üç olur, hayırlısı" dedi. Halter sporuna ilginin çok olduğunu kaydeden Mutlu, "Naim Süleymanoğlu’nun açtığı yoldan ilerleyen çok. İlgi ve alakayı sokağa çıktığımızda halkımızdan görüyoruz ama sponsorlar manasında sıkıntılarımız var. Böyle şampiyon bir takımın sponsor bulamaması üzüntü verici. Sponsorlara ihtiyacımız var" ifadeleriyle problemlerini dile getirdi.

Halil Mutlu ile birlikte 56 kiloda yarışacak olan Sedat Artunç da "Halil’le aynı kiloda yarışıyoruz. Antrenmanlarımız çok iyiydi. İyi çalıştık ve hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya almak. Ben de Halil Mutlu’nun arkasından ikincilik almayı düşünüyorum. Halil Ağabey benden 3 yaş büyük. İleride bu siklette İstiklal Marşı’nı ben okutacağım" şeklinde konuştu.
Aynı uçakla Atina’ya giden Milli Takımlar Menajeri Can Çobanoğlu ile Halil Mutlu birbirlerine şans dilerken, zaman zaman şakalaştıkları gözlendi.

kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2004 Salı 11:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?