6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul "model"lerle doldu

İSTANBUL'DA YER, GÖK VE DENİZ

Model uçak, araba, helikopter ve tekne sevdalıları İstanbul'da bir araya geldi.

RC modelciliğine gönül veren tutkunlar, bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlik çerçevesinde hem yüz yüze görüşme fırsatı buldu, hem de yarışmalarla tatlı bir rekabetin heyecanını yaşadılar.

İstanbul F1 Ziyaretçi Otoparkı'nda, Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Emniyeti'nden alınan izinle gerçekleştirilen etkinlikte, çeşitli yaş gruplarından bini aºk?n kat?l?mc? bir araya geldi.

Etkinliğin organizatörlerinden ªükrü Balc?, amaçlar?n?n Türkiye'de henüz tam bilinmeyen RC model hobisini yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, "Bunun için web sitemizden sürdürdüğümüz çabalarımızı, belirli dönemlerde yaptığımız bu tip organizasyonlarla geniş kitlelere duyurmaya çalışmaktayız" dedi.

Balcı ayrıca, organizasyonun hiçbir ticari içeriği olmamasına karşın çekilişle 35 kişiye sürpriz ödüller dağıttıklarını, düzenledikleri drift yarışının birincisine de bir RC otomobil verdiklerini söyledi.

RC model hobisine başlamak için belirli bir maddi güce ihtiyaç duyulduğundan üye profillerinin genelde Class A-B grubu insanlardan oluştuğunu söyleyen Balcı, RC modelciliğinin Türkiye'de hak ettiği yere gelmesi ve çok daha yaygın kitlelere ulaşabilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.

İSTANBUL'DA YER, GÖK VE DENİZ
İSTANBUL'DA YER, GÖK VE DENİZ
İSTANBUL'DA YER, GÖK VE DENİZ
İSTANBUL'DA YER, GÖK VE DENİZ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 14:02:00
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 14:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?