6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul: Utancından yüzünü sakladı

Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine açıklamada bulunan milli halterci Şule Şahbaz, doping yapmadığını söyleyerek, "Ben doping yapmadım. Olimpiyatlar öncesi 5 kez doping testine girdim. Hepsinde temiz çıktım. Şu anda çok kötüyüm. Kendime geldiğim an açıklamada bulunacağım. Beni biraz rahat bırakın" dedi. Şule Şahbaz’ın moralinin çok bozuk olduğu ve ağladığı dikkat çekti.


Şule Şahbaz’ın takım arkadaşı Aylin Daşdelen ise, Atina’ya gitmeden önce 5 kez doping testine girdiklerini belirterek, "Burada Şule temiz çıktı. Biz onunla aynı evde yaşıyoruz. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Böyle bir şey yapması imkansız. Bir sporcu Atina’ya giderken teste gireceğini biliyor. Bunu bile bile kendini yakacak değil. Şule şu anda çok kötü, benimle bile konuşmuyor" dedi.


Kararı kabul etmeyeceklerini ve mahkemeye gideceklerini ifade eden Daşdelen, "Bu bir komplo olabilir. Bu daha önce diğer ülkelere de yapılmıştı. Biz ikinci numuneyi açtıracağız ve mahkemeye gideceğiz" diye konuştu.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 10:20:05
Güncelleme :20 Ağustos 2004 Cuma 11:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?