6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul: Yılın iş kadını Ceyda Erem...

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, EkoVitrin Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği "Ekonomi’de Yılın Starları" ödüllerinde "Yılın İş Kadını" ödülüne layık görüldü.
CNR Holding’in kurucusu Ceyda Erem, zorlu iş dünyası koşullarında bir kadın olarak kendi şirketini kurarak, faaliyet alanı olan fuarcılık sektöründe dev başarılara imza attı. Halkın oylarıyla "Yılın İş Kadını" seçilen Ceyda Erem’e geçtiğimiz nisan ayında ABD’den de ödül gelmişti. American Friends of Turkey, "Yılın Girişimcisi Ödülü’’nü Ceyda Erem’e verdi.
Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra Hamburg’da Operations&Research (Yöneylem Araştırması) Eğitimi ve stajı gören Ceyda Erem, Girişim Yayınlarının çıkardığı dergilerde 7 yıl süreyle Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde çalıştı. Erem, o yıllarda Türkiye’de pazarlama alanında gördüğü boşluğu fuarcılık sektöründe atılım gerçekleştirerek kapatabileceğini gördü.
Erem, 1985 yılında kurduğu ve şu an 9 şirketten oluşan 200 milyon dolarlık cirosu bulunan CNR Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ve merkezi İngiltere’de bulunan dünyanın 2. büyük fuarcılık şirketi ITE Group Plc’nin en büyük kişisel ortağı. Ceyda Erem, iki erkek çocuk annesi.
Şu an 150 bin metrekare kapalı ve 120 bin metrekare açık alanıyla Doğu Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu’yu da kapsayan bölgenin en büyük ve en modern fuar alanı olan CNR EXPO’nun sahibi Ceyda EREM önderliğinde, 500 kişilik uzman kadrosuyla CNR Şirketler Grubu, her yıl çok sayıda sektörde yılda 60 fuar organize ediyor. CNR EXPO kurulduğu günden bu yana toplam 600 uluslararası fuar organizasyonuna imzasını atarken, 95 bin katılımcıya ve 17 milyon yerli ve 1,5 milyon yabancı ziyaretçiye fuarlarında ev sahipliği yaptı.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2004 Pazar 15:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?