1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul Emniyeti'nde grup seks

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında grup seks yapan polislerin diğer polislerce basıldığı iddia edildi

Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi’nde görevli 6 polisin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki binasının otoparkında, bir kadınla grup seks yaparken MOBESE kameraları tarafından görüntülendiği iddia edildi. Olay üzerine Emniyet Müdürü Cerrah’ın çok kızdığı ve polisleri açığa aldığı belirtildi.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, bir grup polis memurunun toplu seks skandalı ile çalkalanıyor. İddiaya göre, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ile dışarıda tanıştığı ileri sürülen bir kadın, geçtiğimiz pazartesi gecesi Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına geldi. Altı polis memuru, bir süre sohbet ettikleri kadınla birlikte garaja indiler. Burada bir aracın içinde sırayla kadınla birlikte oldular. 6 polis ve bir kadın, garaja inerken MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Nöbetçi polisin ikazı üzerine garaja baskın düzenlendi. Polis memurları ve adı açıklanmayan kadın uygunsuz şekilde yakalandı.

İfadesi alınan kadın, polis memurlarıyla kendi rızasıyla birlikte olduğunu söyledi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, önceki gün seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu yanına çağırdı. Görüşme sırasında çok sinirli olduğu kaydedilen Cerrah’ın, polis memurlarının açığa alınması için talimat verdiği bildirildi. Bunun üzerine haklarında idari soruşturma başlatılan ve açığa alınan, 5’i bir yıl önce göreve başlayan, diğeri 15 yıllık polis memurlarının silahları, rozetleri ve kimlikleri alındı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 06:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?