6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul Fashion Fair 26 Ağustos'ta

İSTANBUL FASHION FAIR 26 AĞUSTOS'TA

Hazır giyim ve konfeksiyon alanında yüzlerce markayı dünyanın dört bir köşesinden gelen alım gruplarıyla buluşturan İstanbul Fashion Fair, 26-28 Ağustos'ta CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenleniyor.

Türkiye'nin en önemli ihracat fuarları arasında yerini alan ve markaların 2011 koleksiyonlarının sergileneceği fuara bu yıl özellikle yurt dışından hazır giyim, kumaş, triko, denim ve aksesuar alımı için büyük firmalar geliyor. İspanya'nın en büyük alışveriş merkezlerinin ünlü mağazalarından El Corte Ingles, Fransa'dan Hommes ve Mısır'dan Egydress gibi mağazaların yetkilileri de fuarda triko alımı yapacak.

Geçen yıla göre yüzde 35 büyüme gösteren fuara, Türkiye'nin yanı sıra Rusya ve Ortadoğu'dan alıcıları hedefleyen Avrupalı firmalar da büyük ilgi gösteriyor. Almanya, Yunanistan, İspanya, İtalya, Belçika, Polonya, Fransa gibi ülkelerden katılımcılar fuarda ürünlerini sergileyerek, Rus ve Ortadoğu pazarlarındaki hedef alıcıları ile temasa geçecekler.

İstanbul Fashion Fair'e Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Dubai, Fransa, Almanya, Yunanistan, İspanya ve İsviçre'den gelecek firmalar triko, denim, erkek/bayan/çocuk hazır giyimi, plaj giyim, iç çamaşırı, aksesuar, tekstil ve kumaş alanları ile ilgileniyor ve alım heyetleri ile geliyorlar.

Moda dünyasını tek çatı altında toplamaya hazırlanan ve 1994 yılından bu yana CNR tarafından organize edilen İstanbul Fashion Fair, bu yıl 12 bin m2 alanda düzenleniyor. Fuara 10 bin ziyaretçi bekleniyor.

İSTANBUL FASHION FAIR 26 AĞUSTOS'TA
İSTANBUL FASHION FAIR 26 AĞUSTOS'TA
İSTANBUL FASHION FAIR 26 AĞUSTOS'TA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 14:30:00
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 14:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?