6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul kavruluyor!

İstanbul'da hava sıcaklığı 35 dereceye kadar çıkarken, sıcaktan bunalan vatandaşlar kendilerini Boğaz'ın serin sularına bıraktı.

İstanbul'da termometreler bugün 35 dereceyi gösterdi. Bunaltan sıcaklar nedeniyle zor anlar yaşayan İstanbullular, sahillere akın etti. Kendilerini Boğaz'ın serin sularına bırakan vatandaşlar, sıcağın etkisinden kurtulmaya çalıştı.

Vatandaşlar, "İstanbul çok sıcak oldu. Biz de sahile geldik. Boğaz'ın sularında serinliyoruz" dedi. Güvercinlerin yollardaki birikintilerden su içtiği gözlenirken, bir vatandaş serinlemesi için köpeğiyle birlikte denize girdiği görüldü. Taksim Meydanı'nda dolaşan bir vatandaşın da sıcak hava ve güneşten etkilenmemek için ıslattığı mendili başına koyduğu görüldü.

Öte yandan sıcaktan dolayı fenalaşan çok sayıda kişinin hastanelere başvurduğu öğrenildi. Hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınlarının ise kafalarına su dökerek serinlemeye çalıştıkları gözlendi. İstanbul'da yarından itibaren sağanak yağış geçişleri ve buna bağlı olarak hava sıcaklıklarında birkaç derece düşüş bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 18:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?