6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

İstanbul:Kızını almak isteyen baba kurşunlandı

Fatih’te, ayrı yaşadığı eşinin evine giderek kızını almak isteyen Ali Fuat Koçar, eşinin sevgilisi tarafından kurşunlandı. Ağır yaralı olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Koçar tedavi altına alınırken, Koçar’ın eşi ve eşinin sevgilisi kızını da yanına alarak kayıplara karıştı.
Fatih Nafiz Gürman Caddesi Kınalı Apartmanı’nda oturan ayrı yaşadığı eşi Aynur Koçar’ın evine giden Ali Fuat Koçar, eşinin dostu tarafından kurşunlanarak ağır yaralandı. Koçar hayati tehlikeyi atlatamazken, eşi ve eşinin dostu 6 yaşındaki kızını da alarak kaçtı.
Olay, önceki gece saat 00.00 sıralarında ayrı yaşadığı ve ayrılmak için dava açtığı eşi Aynur Koçar’ın evinde meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Ateş Hattı Gazetesi’nde muhabir olarak çalışan Ali Fuat Koçar, bir süre önce eşi Aynur ile geçinemedikleri için ayrılmaya karar verdi. Ali Fuat Koçar, eşi Aynur ve 6 yaşındaki kızını bırakarak başka bir eve taşındı. Dün akşam geç saatlerde kızını görmek isteyen Ali Fuat Koçar, bir ticari taksiye binerek 192 numaradaki Kınalı Apartman’da bulunan eve geldi. İçeri girdiğinde eşi ve eşinin dostunu gören Koçar tartışmaya başladı. Bu sırada silahını çeken eski eşi Aynur’un dostu, Koçar’ı göğsünden vurdu. Hemen aşağıya inen Koçar, geldiği taksiye binerek vurulduğunu söyledi. Koçar hemen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, eski eşi Aynur ve ismi belirlenemeyen dostu kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. Ali Fuat Koçar’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, polis ekipleri saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.
İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2004 Perşembe 12:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?