8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul Merter'de kahreden tesadüf!

E-5 Karayolu Merter mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçmekte olan doktor bayan, kazada ölen kişinin, kaybolan annesi olduğunu anlayınca sinir krizleri geçirdi.

Saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada, Emine Ünlü (80), doktor kızı Yüksel Tufan’la birlikte Bahçelievler’de oturan bir akrabasını ziyarete gitti. Ziyaretin ardından evden çıkan Yüksel Tufan aracına binerken, bu sırada yürümeye devam eden Emine Ünlü, kızının bir anlık dalgınlığı sonucu kayboldu. Annesinin kaybolduğunu fark eden Yüksel Tufan, durumu polise bildirdi.

Yolunu kaybeden Emine Ünlü, Zeytinburnu’ndaki evine gitmek isterken E-5 karayolu Merter mevkiinde, otoyolda karşıdan karşıya geçmek istedi. Ünlü, hızla gelen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Plakası alınamayan araç, kazanın ardından kaçtı. Yaşlı kadının cesedi, bir ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi.
Bu sırada tesadüfen yoldan geçmekte olan Yüksel Tufan, ambulansı görünce olay yerine koştu. Vatandaşlara ne olduğunu soran Tufan, "Yaşlı bir kadın, arabanın çarpması sonucu öldü" cevabını aldı. Ölenin annesi olduğunu anlayan Yüksel Tufan, sinir krizleri geçirdi. Tufan, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2003 Cumartesi 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 15:45:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?