3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İstanbul Moda Fuarı kapılarını açıyor

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) katkılarıyla CNR Expo bünyesinde her yıl iki kez gerçekleştirilen İstanbul Moda Fuarı, 7-9 Şubat 2008 tarihlerinde 11. kez uluslararası moda dünyasıyla buluşacak. 

Fuarın önemine işaret eden İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, İstanbul'u dünyanın sayılı moda üretim merkezlerinden biri haline getirmek için İTKİB olarak büyük gayret gösterdiklerini ifade etti. Her sezon olduğu gibi bu sezon da fuar bünyesindeki en büyük rolü üstlenerek, 3 bin 500 metrekarelik "trend alanı"nın bir festival alanına dönüşeceğini söyleyen Orakçıoğlu, "Moda dünyasının birbirinden ünlü simalarını İstanbul'da ağırlayacağız. Türk hazır giyim sektörünün kalitesini ve moda anlayışını bir kez daha uluslararası platforma taşıyoruz. Sektördeki birliktelik ruhu, doğal olarak başarıyı getirecektir" dedi.
Festivalin gala programında, 2007 yılı "Best Designer" ödüllü tasarımcı Özlem Süer'in defilesi yapılacak. Fuarın açılışı da yine Özlem Süer defilesiyle yapılacak. 

İsviçre kökenli Fransız tasarımcı Jean Luc Amsler'in bayan koleksiyonu defilesi ise fuarın ikinci günü gerçekleşecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 12:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?