4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

İstanbul'a dev kongre oteli

İstanbul'un Anadolu Yakası'na önemli hareketlilik kazandıracak The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, önümüzdeki yıl hizmete açılıyor. Pendik sahilinde 500 odalı ve bin 100 yatak kapasiteli olan otel, henüz açılmadan bazı organizasyonların rezervasyonlarını kabul etmeye başladı. 

The Green Park Hotels & Resorts, İstanbul Taksim, Merter, Bostancı ve Kocaeli Maşukiye'de 4 mevsim hizmet verdiği Kartepe'deki otellerinden sonra 2009'un ilk döneminde de The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'ı yerli ve yabancı turizmin hizmetine açıyor. Anadolu Yakası'na yapılan dev kongre otelinin, deniz ve bahçe manzaralı 500 odası bulunuyor. Otel, 80 - 2 bin kişi kapasiteli, değişik büyüklüklerde 46 toplantı ve balo salonlarıyla hizmet verecek. Otelin kolonsuz yapılan oditoryumunda ise aynı anda bin 350 kişilik organizasyon yapılabilecek. 

Dev kongre otelinde, helikopter pisti de yer alacak. Dünya mutfağından lezzetlerinin sunulacağı 4 a la carte restoranın yanı sıra biri kapalı, ikisi açık 3 yüzme havuzu olan otelde, güzellik merkezi ve masaj salonları da hizmet verecek. Otelde ayrıca bin 500 araçlık kapalı ve 250 araçlık açık otopark bulunuyor.

"KALİTE VE GÜVENİLİRLİĞİMİZİ BURADA DA GÖRDÜK" 

The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Üstündağ, Pendik'teki kongre oteliyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bugüne kadar tüm otellerde ortaya koyduğumuz hizmet kalitesi ve sağladığımız güvenin tabii ki, farkındayız. Ancak, Pendik'teki kongre oteli henüz hizmete açılmadan bazı organizasyonlar aldık. Ciddi talepler de devam ediyor. Bu durum, hizmet kalitesi ve güvenilirliğimizin ayrı bir ispatı oldu. Otel, İstanbul'da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm olacak. Avrupa'dan da önemli kongreleri buraya alacağız. İstanbul'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 11:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?