2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul'a gece otobüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin toplu ulaşım hizmetlerini yürüten kuruluşu İETT Genel Müdürlüğü, yaz aylarında yoğunlaşan kültürel faaliyetler ve diğer organizasyonlara katılan vatandaşların evlerine rahat dönmelerini sağlamak amacıyla gece 24.00 ile 05.00 saatleri arasında 6 hatta otobüs seferleri başlattı.

İETT Genel Müdür Vekili Mehmet Öztürk, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine gece de toplu ulaşım hizmeti uygulaması başlattıklarını söyledi.

Öztürk, "Amacımız, yaz aylarında yoğunlaşan kültürel faaliyetler ve diğer organizasyonlara katılan vatandaşların evlerine rahat dönmelerini sağlamak. Eğer talep sürerse bu seferler kış aylarında da devam edecek" dedi.

Bu iş için 12 otobüsün gece 24.00 ile 05.00 saatleri arasında 6 hatta saat başı karşılıklı seferler yapacağını belirten Öztürk, yolcuların mavi akbil, 2 bilet veya 2 kontör ile seyahat edebileceklerini kaydetti.

Uygulama çerçevesinde sefer konulan hatlar şöyle:

"Taksim-Bostancı (112), Kadıköy-Üsküdar Ortaçeşme (15F), Taksim-Sarıyer (25T), Taksim-Sarıyer (40), Taksim-Mecidiyeköy-Bakırköy (85), Taksim-Sultanahmet (T4)"

Kaynak : Anadolu Ajansı

aa
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2006 Çarşamba 12:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?