2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul'a yavaş yavaş kış geliyor

Dikkat! Bugün yağmur var Pazar'a soğuk ve kar geliyor. İstanbul'da baharı andıran hava sıcaklığı Pazar gününden itibaren 10 derece düşecek.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, dün saatte 60 kilometreye çıkan lodosun etkisini kaybedeceğini ve bugün sağanak yağış görüleceğini söyledi. Yağışın yarın daha da etkili olacağını belirten Yıldırım, "Su baskınlarına dikkat" dedi. Hava sıcaklığını bugün 15, yarın da 12 derece beklediklerini belirten Meteoroloji Müdürü, "Pazar günü sıcaklık 4-5 dereceye inecek. Balkanlar'dan kar gelecek" dedi. 

Accuweather: Kar yok 

Geçtiğimiz haftaya kadar "küresel ısınma nedeniyle kış hala görünmedi" endişesi yaşanan Avrupa ise bu kez kar firtınalarıyla uğraşıyor. Kar fırtınası özellikle Bulgaristan, Almanya, Fransa ve ispanya'da hayati olumsuz yönde etkiliyor. Dünya geneline hava tahmini yapan accuweather.com sitesi ise İstanbul'da bugün için parçalı bulutlu hava tahmini yaparak ısının 14 derece olacağını yazdı. İstanbul Meteoroloji Müdürlüğü’nden f arklı tahminlerde bulunan ve kar beklemeyen siteye göre, yarın yağmurla birlikte İstanbul'da hava sıcaklığı 10 dereceye düşecek, Pazar günü de 7 dereceye gerileyecek


ajanslar
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 11:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?