30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul'da aile katliamı!

Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.45 sıralarında Güneşli Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi 7. Sokak 48 numaralı apartmanın giriş katında meydana geldi.

Pompalı tüfekle baldızının evine gelen Şirin T., baldızının eşi Ahmet Çelik ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda, Şirin T. elindeki pompalı tüfekle ateş açtı.

Şirin T.'nin açtığı ateş sonucu baba Ahmet Çelik (45) ile kızları Bervan Çelik (16) ve Fatma Çelik (11) olay yerinde hayatını
kaybederken, kardeşlerden Birgül Çelik (13), Muhammet Çelik (7), Hülya Çelik (13) ve Süleyman Çelik (12) de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bağcılar ve Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne sevk edildi. Yaralı çocukların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayı duyan Çelik ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Görgü tanıkları, Şirin T.'nin Çelik ailesinin akrabası olduğunu belirtti. Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktığını anlatan bir vatandaş, "Olayı kimin yaptığını bilmiyorum. Akrabasıymış denildi. Olay yerinden kaçmış. Bunlar daha önce de tartışmışlar. Baba ile 2 kızını öldürmüş, 4 çocuğu da yaralamış" dedi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 08:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?