1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbulda Amasya Platformu

30 Haziran 2007 Cumartesi günü , Çamlıca Amasya Hattında Amasya Platformu tertip heyeti , güzel ve saygın bir ordamda kahvaltı , çaylı sohbet ,müzik ziyafeti ve bir bölgesel özel televizyon kanalının çekimleri ile 41 kez toplanacağını belirttiler.

Tertip Heyetinde görevli olan Ali Acar” Bu organizasyonun tertip edilme amacı; büyük şehir ortamında kendini ifade etmek ve ayda bir defa da olsa insanın kendisine ve tanıklarına iki saat ayırmasına vesile olmaktır.

Dört yıldır her ay kesintisiz olarak yapılarak gelenekselleşmiş olan kahvaltı programı, dört hemşeri tarafından amatörce başyayıp, profesyonelce yürütülen bir organizasyon olması ile Amasya ve Amasyalıların gündeminden taht kurmuş bir oluşumdur.

Tertip heyeti arkadaşlarımızla güzel bir dayanışma örneği göstermemiz anlaşmamız bizi bu işte devamlılık ve süreklilik halini kazandırmıştır. Bu geçen zaman zarfında 1000 kişilik bir organizasyon ile dört yıldır Çamlıca tepesinde kahvaltı sorfasında insanları buluşturuyoruz. Bu toplantılarımıza 2 Milletvekili, 4 Profosör, 20 Üniversite Öğretim Görevlisi, 17 Adet Üst Düzey Yönetici, 4 Yurt dışından misafir, işadamlarımız, kariyer ve mevki sahibi olmak üzere sayamayacağımız kadar insan teveccüh etmiştir.

Tertip heyetinin bir üyesi olarak, sayğın, seviyeli bu güzel organizasyonda sizleride aramızda görmek isteriz.

Herşey gönlünüzce olsun der, Bizlere taklid eden Misyonu ve Vizyonu olmayan adımızı kullanan taklidi Kahvaltı programları ile Amasya Platformu Çamlıca toplantılarının hiçbir alakası yoktur, bilginize sunulur. “dedi
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 20:54:10
Güncelleme :25 Haziran 2007 Pazartesi 10:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?