3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

İstanbul'da elektrik kesintisi

Avcılar ve Bakırköy işletme müdürlüklerince yapılacak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bu bölgelerdeki bazı semtlerde 9-11 Temmuzda elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (BEDAŞ) açıklamasına göre, elektrik kesintisi uygulanacak semtler, tarihleri ve saatleri şöyle: 

9 Temmuz Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Bakırköy Fahri Korutürk Caddesi'nin bir bölümü, İstanbul Caddesi'nin bir bölümü, Dantelacı, Hafız Çıkmazı, İzzet Molla, Hüsreviye ve Hamam sokakları ve civarları, Bakırköy Yeraltı Çarşısı ve Hatboyu'nun bir kısmı.

10 Temmuz Perşembe günü 09.00-12.00 saatleri arasında Avcılar Ambarlı Mahallesi, Mermerciler Sanayi Sitesi'nin bir kısmı, Bakırcılar Sanayi Sitesi'nin bir kısmı, Birlik Sanayi Sitesi, Yakuplu Kumcular yolundaki BOTAŞ-İGDAŞ-İSKİ tesisleri, Firuzköy Bağlariçi Caddesi'nde bulunan sanayi kuruluşları, Cihangir Mahallesi'nin bir kısmı.

11 Temmuz Cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasında Avcılar Esenyurt Fatih Sanayi Sitesi, Firuzköy Mahallesi, Yakuplu Beldesi, İhlas Marmara Evleri Birinci kısım ve Ambarlı Limanı.

AA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 20:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?